Overgaauw
Breestraat 146-148 - 2311 CX Leiden - T: 071-5126862 - www.overgaauw.com - verkoop@overgaauw.com

Welkom bij ons familiebedrijf. Hierdoor kunt u nog de vakmanschap verwachten die u voor het samenstellen van een goede installatie misschien wel heel prettig vindt. Of u nu online winkelt of in de winkel, u kunt ons gewoon bereiken voor uw vragen.
Ook zijn wij officieel dealer van onze merken. Dat kan de kat in de zak voorkomen, want wij bieden dus ook de nederlandse garantie. En dat is niet zo vanzelfsprekend als u denkt. 

Omdat ons bedrijf bestaat uit een enthousiast team met een vaste kern is de vakbekwaamheid met de jaren alleen maar gegroeid. Natuurlijk wordt deze kennis constant bijgeschaafd via het 2x per jaar bezoeken van beurzen en productavonden. Maar ons vak is ook onze hobby, dus is de natuurlijke interesse aanwezig... Natuurlijk staan we daarin niet stil en volgen alle ontwikkelingen op de voet in beeld en geluid. En dat ziet u terug in de winkel. Voorts houden wij alles in eigen hand, van inkoop, verkoop, technische dienst tot bezorgen. U kunt dus rekenen op gedegen informatie en klasse service.

Alles voor beeld en geluid in zijn puurste vorm!