Bender HiFi
Steenstraat 54 - 6828CM Arnhem - T: 026-4453541 - www.benderhifi.nl - harald@benderhifi.nl

Bender hifi is al meer dan 50 jaar specialist op het gebied van de beste muziek beleving. Bij het samenstellen van de juiste componenten voor een audio-installatie zijn wij in staat uw muzikale dromen uit te laten komen. Immers beleeft een ieder muziek op z'n eigen manier.

Waar staan wij voor?

Kwaliteit, muzikaliteit en hoogwaardige service staan bij Bender hifi hoog in het vaandel. In welke prijsklasse u zich oriënteert, wij zullen u ten alle tijden verschillende keuzes in een gezonde prijs-kwaliteitverhouding kunnen aanbieden. Wij ontvangen u graag in onze showroom. Hier ervaart u de muziek op z'n best!

Beleef muziek samen met Bender hifi

In onze luisterruimten is het mogelijk een soort maatpak in muziekweergave aan te meten, zowel in stereo als surround. Wanneer u een plattegrond van de ruimte meeneemt, kunnen wij u plaatsingsmogelijkheden voorleggen waar de luidsprekers geplaatst kunnen worden. Het is ook mogelijk dat wij bij u thuis komen voor het geven van een advies.

Wanneer u komt luisteren

Graag geven wij u het advies om uw eigen vertrouwde muziek op CD of vinyl mee te nemen wanneer u komt luisteren. Wij hebben op onze harde schijf een grote verscheidenheid aan muziek staan, die gebruikt kan worden voor streaming. Als u bij ons tot een keuze bent gekomen, zorgen wij ervoor dat alles bij u thuis wordt geleverd, zodat het vakkundig geplaatst en aangesloten kan worden.

Harald Strik