Audio Time
VAN GOORSTRAAT 10 - 4811HJ BREDA - T: 076-5656450 - www.audio-time.nl - at@audio-time.nl

Wij zijn gespecialiseerd in alles wat met geluids- en/of beeldreproductie te maken heeft. Of u nu een kompleet ingerichte thuisbioscoop wilt, speakers door heel uw huis heen onzichtbaar in de muur wil hebben verwerkt, draadloze audiobediening van alle kamers of gewoon op 1 plaats optimaal genieten van muziek in een traditionele stereo-opstelling en die weer eventueel met draaitafel (pick-up).

Het is allemaal mogelijk!

Audio-Time is zeer bedreven in het met u zoeken naar de mogelijkheden maar zal ook alles in het werk stellen om u niet op te zadelen met bergen aan ONMOGELIJKHEDEN!

Wij denken dat de waarde van een winkel als Audio-Time ligt bij de voorlichting en de rust die wij u geven om gedegen tot een passende installatie te komen. Veel mensen zien/horen door de bomen het bos niet meer en zijn in de veronderstelling dat het allemaal niet meer te begrijpen is. Nu zijn wij van mening dat er allemaal niet zoveel veranderd is maar dat door het vele schreeuwen van even zoveel merken de indruk wordt gewekt dat u het allemaal niet meer mag begrijpen..........dus daarom: Welkom bij Audio-Time!

Erik-Jan